CS
Up to Игри
Пичове хайде отново да "заселим" цс сървара.Играх в най различни сървари и стигнах до извода че "нашия"(аз съм от ул-нет тъй че не е точно наш)си беше най добре 
повечето от в-во играят в тополи там 50% са хакове(и ние си имахме хакчета ама поне си знаем админите и не се застояват много)
други пък играят в някви софийски сърварчета кадето видят ли че си от варна и почват да нареждат
да не говорим за невъзможния лаг в повечето сървари
аз правя опити да се напълни сървара отново секи ден си влизам и играя сам
за да влязат и още хора но освен гената никой до сега не ми се връзва 
виждал съм повечето редовни играчи като RADISTIA,inc-a,trup4o,dj,play hard,nyX4eto...и още много други да пуцат в други сървари защо не влизате в "нашия" ами играете с някви шопи или с хакерчетата от тополи ?
не искам много от вас просто като решите да играете влезте в сървара на в-во(независимо дали има хора) постойте 10-15 мин ако не влезе никой отивайте кадето си искате или се уговаряйте и влизайте повечко хора наведнъж
кой каквото ще да казва ДОБРА ИГРА СТАВАШЕ
Знаеш ли защо никои не играе в масака.....?
Аз ще ти кажа.
Защото след като спряха сървара за известно време там да го пооправят
След като го пуснаха нямаше никви защити против хакове
И някаше админи
И следователно наи-големите тарикати от мрежата почнаха влизат с хак......
Постепенно на хората им писна и решиха че по-добре е да играят на друго място.......
Сега сървара вече е добре ама както казват хората длед дъжд качулка...

Зайо писна ни да пълним тополския хакерски сървър.Върни си ни масака,и без тва 5-ците стоят безлюдни
Ако ти трябва админ насреща съм аххах 
tova s anketata e dobra ideq naistina apak i tezi koito igraqt CS nadali shte glasuvat protiv (da se pusne server a) puskaite go nqma edin svestven server tes topoli mopoli bulstar nemogat da igraqt i ima samo hack ove cuka mi se CS slagai nekaf admin tam i da sa mqtame da cukame :}
Previously nedospivko wrote:
Пичове хайде отново да "заселим" цс сървара.Играх в най различни сървари и стигнах до извода че "нашия"(аз съм от ул-нет тъй че не е точно наш)си беше най добре
повечето от в-во играят в тополи там 50% са хакове(и ние си имахме хакчета ама поне си знаем админите и не се застояват много)
други пък играят в някви софийски сърварчета кадето видят ли че си от варна и почват да нареждат
да не говорим за невъзможния лаг в повечето сървари
аз правя опити да се напълни сървара отново секи ден си влизам и играя сам
за да влязат и още хора но освен гената никой до сега не ми се връзва
виждал съм повечето редовни играчи като RADISTIA,inc-a,trup4o,dj,play hard,nyX4eto...и още много други да пуцат в други сървари защо не влизате в "нашия" ами играете с някви шопи или с хакерчетата от тополи ?
не искам много от вас просто като решите да играете влезте в сървара на в-во(независимо дали има хора) постойте 10-15 мин ако не влезе никой отивайте кадето си искате или се уговаряйте и влизайте повечко хора наведнъж
кой каквото ще да казва ДОБРА ИГРА СТАВАШЕ Zdr az sam na sa6toto mnenie i az iskam server v koito nqma hack ako iskate mojem da si napravim si4ki zaedno edin qk masak ako ste saglasni kajete eto mi i skype juliqn4042 ako nqkoi iska da mi pi6e po skype o4akvam vi
![]()
![]()
Zdr na vsi4ki i az iskam server bez hacks ako iskate mojem da si napravim edin qk masak ako ste saglasni pishete mi na skype imeto mi e juliqn4042 o4akvam vi.Dano da ima nqkoi koito e saglasen s men.O4akvam vi pi6ete mi.NEKA IGRATA BADE TOLKOVA HUBAVA KOLKOTO I PREDI !!!
аре ве пуснете пак масака всички го искаме варнете ни с1рвара всичи за него говорим аре пуснете пак масак 
зайо ще го пусне само трябва някой да му каже да погледне форума

Anticheat 1.3.2 Какви са изискванията и особеностите на античийта ? - не работи под Windows 2000 - работи под Windows Vista! - някои антивирусни е възможно да го помислят за вирус - изисква портовете от 20001 до 20010 да са отворени на firewall-а ви - изисква играта да е стартирана чрез hl.exe - изисква графиката да ви е на Opengl (options - video - renderer: opengl) - изисква да играете на 32-битов цвят - капризна е откъм версията на ЦС-а ви, изтеглете тази от раздел "файлове" - ако при стартиране играта те изхвърли с грешка, трябва да рестартираш и античийта!
От къде мога да изтегля античийта ? Пише си го на главната страница
Как се инсталира ? Просто декомпресираш зипа без значение къде, важното е всичките файлове да са на едно място
Как се използва ? Вместо старото Loader.exe, пускаш директно myAC.exe, и когато ти изпише че можеш да стартираш играта познай какво правиш ...
Как действа самият античийт ? Единственото което ти трябва да знаеш за него е че бановете са по хардуера на компютъра ти, и ако имаш наглостта да ползваш непозволени програми по добре да имаш резервни PC-та защото от това повече няма да можеш да играеш!
При стартиране на античийт клиента ми пише Can't connect to myAC.Server, какво да правя ? Пробвай да избереш друг сървър от менюто "Servers" на MyAC Client-а.
Антивирусната ми засича myAC.exe като вирус !!! Какво да правя ? Като за начало успокой се, не е вирус. Намери начин да настроиш параноичната си антивирусна да не закача файла, или в краен случай я спри изцяло.
Направил съм всичко както трябва но въпреки това ме киква, ПОМОЩ! Ако си 100% сигурен че не си ти причината за проблема, има няколко варианта. - Възможно е ЦС да ти зарежда прекалено бавно, античийта е направен така че ако не се оторизираш до определено време ти бие шута. - Може да ти е "омазана" самата игра, в такъв случай ще се наложи да си качиш наново CS-а, инсталация и пачове можеш да намериш в раздел "файлове".
Еб*си тъпия античийт, разни хакери със спийд и кво ли не друго ги оставя известно време да ни кълцат без да ги банва! Ще цитирам чата: "[21:18] e kak shte go zaseche, kato ne go e pusnal" , като ще доуточня че такива навлеци ще бъдат автоматично ритани през 15сек именно по тази причина - ПРОСТО НЯМАТ ПУСНАТ АНТИЧИЙТ КЛИЕНТ!
Ехехе тарикат съм и намерих хак който античийта не го лови! Щом си тарикат надявам се да си намериш и ново ПЦ защото базата данни за чийтовете се обновява ЕЖЕДНЕВНО, днес си веселяк обаче още утре ще хапнеш баничката и после да ми ревеш във форума как брат ти влизал с хак и ако може да се махне, ПОЗНАЙ ДАЛИ ЩЕ СЕ МАХНЕ, пожелавам ти приятна игра в ma3selioffnet при останалите комплексари.
Как ще разберем че даден хакер е баннат ? Вече си пише с големи червени букви когато някой получи бан.
В прозореца на myAC.Client пише че съм disconnected, какво да правя ? Рестартирай античийт клиента.
ОПИТВАМ СЕ ДА ТЕ УЛЕСНЯ МАКСИМАЛНО ЗАЙО ЗАЩОТО ЗНАМ ЧЕ Е МНОГО ТРУДНО ДА СА ПРАИ СЪРВЪР!!!

Здравейте, не можах да намеря myAC верия 1.3.4, която твърдят, че са пуснали в Мания. Последната версия, която намерих беше 1.3.0. Има ли някой сървърната и клиентската част на myAC 1.3.4? И има ли ефект тази версия спрямо ловенето на хакове и чийтове?