Personal tools
You are here: Home Форуми Игри CS

CS

Up to Игри

CS

Posted by nedospivko at March 25. 2007

Пичове хайде отново да "заселим" цс сървара.Играх в най различни сървари и стигнах до извода че "нашия"(аз съм от ул-нет тъй че не е точно наш)си беше най добре :)

повечето от в-во играят в тополи там 50% са хакове(и ние си имахме хакчета ама поне си знаем админите и не се застояват много)

други пък играят в някви софийски сърварчета кадето видят ли че си от варна и почват да нареждат :( да не говорим за невъзможния лаг в повечето сървари

аз правя опити да се напълни сървара отново секи ден си влизам и играя сам :( за да влязат и още хора но освен гената никой до сега не ми се връзва :)

виждал съм повечето редовни играчи като RADISTIA,inc-a,trup4o,dj,play hard,nyX4eto...и още много други да пуцат в други сървари защо не влизате в "нашия" ами играете с някви шопи или с хакерчетата от тополи  ?

не искам много от вас просто като решите да играете влезте в сървара на в-во(независимо дали има хора) постойте 10-15 мин ако не влезе никой отивайте кадето си искате или се уговаряйте и влизайте повечко хора наведнъж

кой каквото ще да казва ДОБРА ИГРА СТАВАШЕ

Re: CS

Posted by CoRnI at March 28. 2007

Знаеш ли защо никои не играе в масака.....?

Аз ще ти кажа.

Защото след като спряха сървара за известно време там да го пооправят

След като го пуснаха нямаше никви защити против хакове

И някаше админи

И следователно наи-големите тарикати от мрежата почнаха влизат с хак......

Постепенно на хората им писна и решиха че по-добре е да играят на друго място.......

Сега сървара вече е добре ама както казват хората длед дъжд качулка...

Posted by anxiety at June 17. 2007
Да и аз мисля така.Защото преди в сървара имаше поне по 15 човека и винаги имаше каде да играем, а не да си търся място при шибаните хакери от тополи или да играя на LAN с ботове.Според мен трябва да пуснете един сървар да сложите 5 админа пък аз ви обещавам че ще го напълня. Много хора от вл-во.ком искат да има сървар.Вчера например влизам в тополи и видях че половината от играчите бяха от наща мрежа и Elishata и някой нови затова мисля че ще е добре да нрапаите един цс сървар може и класация да сложите да има надъхване но да има сървар това е важното!АЕ ДАНО НЯКОЙ ПРОЧЕТЕ КОМЕНТАРА ЗАЩОТО НАИСТИНА СТАВАШЕ ДОБРА ИГРА ПРЕДИ!!! :)

Posted by varcka at June 17. 2007

Зайо варни ни сървара

Posted by anxiety at June 18. 2007
предлагам енда анкета да пуснеш така ще се разбере колко хора искат цс сървър!!! :) :D

Posted by varcka at June 22. 2007

Зайо писна ни да пълним тополския хакерски сървър.Върни си ни масака,и без тва 5-ците стоят безлюдни

Posted by Станислав Янчев at June 23. 2007

Ще пробвам да го ъпдейтна колкото може. Има ли нещо ново излязло за античийтинг?

Posted by anxiety at July 18. 2007
Ем не ама ае давай пускай го че мн хора ма питат ко стаа с сървара.ЧАКАМЕЕЕЕЕЕЕ :) :) :)Ако ти трябва админ насреща съм аххах :)

Posted by shaggy at July 18. 2007

tova s anketata e dobra ideq naistina apak i tezi koito igraqt CS nadali shte glasuvat protiv (da se pusne server a) puskaite go nqma edin svestven server tes topoli mopoli bulstar nemogat da igraqt i ima samo hack ove cuka mi se CS slagai nekaf admin tam i da sa mqtame da cukame :}

Posted by anxiety at July 18. 2007
аз мога да стана админ играя от доста време и знам кои са хакове и кои не + това мога да седя в съвъра доста време нз пускай сървара няма да пълним само сървара на онея лайна от тополи и булстар

Posted by Стоян Калинов at July 22. 2007

ОХА,ако пуснете сървара ще отида на 7-то небе !!!

Posted by unr3aL at July 23. 2007
Знам ,че античийта на man1a сървърите е много добър ама не знам как се казва... в сайта на man1a маи го има

Posted by juliqnpk at July 23. 2007

Previously nedospivko wrote:

Пичове хайде отново да "заселим" цс сървара.Играх в най различни сървари и стигнах до извода че "нашия"(аз съм от ул-нет тъй че не е точно наш)си беше най добре :)

повечето от в-во играят в тополи там 50% са хакове(и ние си имахме хакчета ама поне си знаем админите и не се застояват много)

други пък играят в някви софийски сърварчета кадето видят ли че си от варна и почват да нареждат :( да не говорим за невъзможния лаг в повечето сървари

аз правя опити да се напълни сървара отново секи ден си влизам и играя сам :( за да влязат и още хора но освен гената никой до сега не ми се връзва :)

виждал съм повечето редовни играчи като RADISTIA,inc-a,trup4o,dj,play hard,nyX4eto...и още много други да пуцат в други сървари защо не влизате в "нашия" ами играете с някви шопи или с хакерчетата от тополи  ?

не искам много от вас просто като решите да играете влезте в сървара на в-во(независимо дали има хора) постойте 10-15 мин ако не влезе никой отивайте кадето си искате или се уговаряйте и влизайте повечко хора наведнъж

кой каквото ще да казва ДОБРА ИГРА СТАВАШЕ                                                                Zdr az sam na sa6toto mnenie i az iskam server v koito nqma hack ako iskate mojem da si napravim si4ki zaedno edin qk masak ako ste saglasni kajete eto mi i skype juliqn4042 ako nqkoi iska da mi pi6e po skype o4akvam vi :D :D :D

Posted by juliqnpk at July 23. 2007

Zdr na vsi4ki i az iskam server bez hacks ako iskate mojem da si napravim edin qk masak ako ste saglasni pishete mi na skype imeto mi e juliqn4042 o4akvam vi.Dano da ima nqkoi koito e saglasen s men.O4akvam vi pi6ete mi.NEKA IGRATA BADE TOLKOVA HUBAVA KOLKOTO I PREDI !!!

Posted by Стоян Калинов at July 24. 2007
Хора,аре пуснете сервера преди беше мноо як,сигурен съм,че ще се наълни.

Posted by anxiety at July 24. 2007
зайо ае де скивай няма да е празен сървара мн хора искат ае пускай го и да са разбиваме

Posted by Mitko Ivanov at July 26. 2007

аре ве пуснете пак масака всички го искаме варнете ни с1рвара всичи за него говорим аре пуснете пак масак   ;)

Posted by liminus at July 26. 2007
няма ли да пуснеш сървара събраха са доста хора давай чакаме го пускай го и да са разбиваме както доброто старо време

Posted by Стоян Калинов at July 26. 2007

Кат гледам май няма да го пуснат :(

Posted by anxiety at July 27. 2007
скивай колко хора навих да пишат в форума и те ще играят и в сървара
зайо ще го пусне само трябва някой да му каже да погледне форума :) :P

Posted by DaNieL at July 27. 2007
Аве споко бе брачеди. Ще има сървър въпрос на време

Posted by liminus at July 27. 2007
о0о0 добре начи чакаме го дано да е по скоро благодаря за труда зайо

Posted by anxiety at July 29. 2007
разпитах за най новия чеат на маниа начи то като влезеш в сайта ше го намериш ето и някой неша за него

Anticheat 1.3.2 Какви са изискванията и особеностите на античийта ? - не работи под Windows 2000 - работи под Windows Vista! - някои антивирусни е възможно да го помислят за вирус - изисква портовете от 20001 до 20010 да са отворени на firewall-а ви - изисква играта да е стартирана чрез hl.exe - изисква графиката да ви е на Opengl (options - video - renderer: opengl) - изисква да играете на 32-битов цвят - капризна е откъм версията на ЦС-а ви, изтеглете тази от раздел "файлове" - ако при стартиране играта те изхвърли с грешка, трябва да рестартираш и античийта!
От къде мога да изтегля античийта ? Пише си го на главната страница
Как се инсталира ? Просто декомпресираш зипа без значение къде, важното е всичките файлове да са на едно място
Как се използва ? Вместо старото Loader.exe, пускаш директно myAC.exe, и когато ти изпише че можеш да стартираш играта познай какво правиш ...
Как действа самият античийт ? Единственото което ти трябва да знаеш за него е че бановете са по хардуера на компютъра ти, и ако имаш наглостта да ползваш непозволени програми по добре да имаш резервни PC-та защото от това повече няма да можеш да играеш!
При стартиране на античийт клиента ми пише Can't connect to myAC.Server, какво да правя ? Пробвай да избереш друг сървър от менюто "Servers" на MyAC Client-а.
Антивирусната ми засича myAC.exe като вирус !!! Какво да правя ? Като за начало успокой се, не е вирус. Намери начин да настроиш параноичната си антивирусна да не закача файла, или в краен случай я спри изцяло.
Направил съм всичко както трябва но въпреки това ме киква, ПОМОЩ! Ако си 100% сигурен че не си ти причината за проблема, има няколко варианта. - Възможно е ЦС да ти зарежда прекалено бавно, античийта е направен така че ако не се оторизираш до определено време ти бие шута. - Може да ти е "омазана" самата игра, в такъв случай ще се наложи да си качиш наново CS-а, инсталация и пачове можеш да намериш в раздел "файлове".
Еб*си тъпия античийт, разни хакери със спийд и кво ли не друго ги оставя известно време да ни кълцат без да ги банва! Ще цитирам чата: "[21:18] e kak shte go zaseche, kato ne go e pusnal" , като ще доуточня че такива навлеци ще бъдат автоматично ритани през 15сек именно по тази причина - ПРОСТО НЯМАТ ПУСНАТ АНТИЧИЙТ КЛИЕНТ!
Ехехе тарикат съм и намерих хак който античийта не го лови! Щом си тарикат надявам се да си намериш и ново ПЦ защото базата данни за чийтовете се обновява ЕЖЕДНЕВНО, днес си веселяк обаче още утре ще хапнеш баничката и после да ми ревеш във форума как брат ти влизал с хак и ако може да се махне, ПОЗНАЙ ДАЛИ ЩЕ СЕ МАХНЕ, пожелавам ти приятна игра в ma3selioffnet при останалите комплексари.
Как ще разберем че даден хакер е баннат ? Вече си пише с големи червени букви когато някой получи бан.
В прозореца на myAC.Client пише че съм disconnected, какво да правя ? Рестартирай античийт клиента.

ОПИТВАМ СЕ ДА ТЕ УЛЕСНЯ МАКСИМАЛНО ЗАЙО ЗАЩОТО ЗНАМ ЧЕ Е МНОГО ТРУДНО ДА СА ПРАИ СЪРВЪР!!!

Posted by creative at July 29. 2007
АВЕ ТОЙ ЧОВЕКА СИ ЗНАЕ РАБОТАТА БЕ...

Posted by stefan mihov at July 30. 2007

zaio zaio nash geroi ;] pusni servera bace :P ti si ni nadejdata  xHOxhoxxh

Posted by Митко Ижанов at July 31. 2007

хаиде заио пускаи с1рвара вси4ки го 4акме ти си наред пускаи го

Posted by hristo Paskalev at August 01. 2007

lafaro

Posted by anxiety at August 05. 2007
тц ае де умряхме си на чакането погледни го тоз форум!И вярвам че кат го видиш ще се навиеш да напраиш сървар и то по бързо :(

Posted by Станислав Янчев at August 06. 2007

Здравейте, не можах да намеря myAC верия 1.3.4, която твърдят, че са пуснали в Мания. Последната версия, която намерих беше 1.3.0. Има ли някой сървърната и клиентската част на myAC 1.3.4? И има ли ефект тази версия спрямо ловенето на хакове и чийтове?

Posted by anxiety at August 07. 2007
Виж ся зайо няма голяма разлика между двете версии само че 1.3.4 я слагат защото в маниа искат сърварите им да имат най-новите версии на ANTI-Cheat.Пък то няма значение коя ще сложищ.Пак ще има тарикати с хакове.Просто слагай някоя версия и да има повече админи така ще е най-добре