Personal tools
You are here: Home Форуми Проблеми Има ли надежда?

Има ли надежда?

Up to Проблеми

Има ли надежда?

Posted by Rosen Nedev at October 29. 2007

От известно време доста често започнах да си задавам следният въпрос - "Има ли надежда за подобряване на интернета ми?". Забелязъл съм следният проблем - от 12:00 до 00:00 интернет-а става непоносимо бавен. Предполагам, че е от претоварване, но не съм много компетентен по този въпрос.  Плащам си 15лв. т.е. 256кбит (32кб/с външен). Тези 32кб/с ги ползвам само от 00:00 до 12:00 реално. Това за мен не е толкува голям проблем, но не всички могат да стоят будни и да си вършат работата или правят кефа през нощта. През останата половина от денонощието използвам под 24кб/с, че даже и под 8кб/с става към 20:00. Мрежата ми е ПЕРФЕКТНА (за което искрено благодаря на тези, които отговарят за нея), но ИНТЕРНЕТ-а много ми куца. Обръщам се към частта от екипа на Vladislavovo.com , която отговаря за Интернета със един простичък въпрос (на който се надявам да получа отговор) : "Ще се оправи ли това скоро?" Темата няма за цел ЗАЯЖДАНЕ с екипа - просто информативно ...  Обръщам се към екипа и със следното предложение - да се повишат цените, но поне да знаем, че ползваме това, за което сме си платили!

Ще чакам отговори от екипа.

Re: Има ли надежда?

Posted by creative at October 29. 2007

Абсолютно точен и прав.

Posted by Lubomir Yosifov at October 29. 2007

Аз също съм съгласен .

Posted by Aleksandyr Nedelchev at October 30. 2007
I az mislq che e prav i se nadqvam che shte se reshi problema v skoro vreme.

Posted by Alexander Alexiev at November 01. 2007
Познайте т'ва лято колко пъти съм излязъл от вкъщи и за какво ?! :)

!''съпорт''

Posted by ChEfOo at November 01. 2007

Мерси за благодарностите към мрежата... А за нета веднага прехвърлям топката към шефа :) Зайо действай!

Posted by together at November 16. 2007
Единствено, ние съпортта, можем да помолим за месец разбиране още, докато се реши въпроса с преноса от центъра до Владиславово на данни.

Posted by sadface at November 19. 2007

twa ne go li razprawqte ot hmmm godina? ot awgust neshto neta sa SKAPA 3 4 puti pitam zakakwo ediniq put IPtata ne bili dobre kato gi smenite togawa shtql da sa oprawi neta drugiq pyt pak kabela ne bil hubaw aide be aide 4e idwa nowa godina podaryci shte ima :| are syporta da okaje malko wliqnie i da naduha zaio da se pogriji za "mrejata si"

Posted by CoRnI at November 19. 2007

Ми то още малко ако изчакаме и ще се опъва оптика на снежец

Доста ще бъде приятно :)

Нии сме готови шемата е заичо да задвижи нещата......

Posted by together at November 19. 2007
оптиката колега, ако не си разбрал ще се опъва, другата или по - другата седмица. Уж на 100% ама да видим.... а що се отнася до нета, от ся казвам, не са ли оправи до нова година, аз напускам. Радвайте!!! :)

Колега нии тас оптика се я опъваме.... :)

Надявам се тоя път вече да се задействат нещата ;)

Да зарадваме хората преди празниците :P

Posted by JunGLe^_- at November 19. 2007

axXAXA AXXAxa ibahti podarka cqla godina bez net na nova godina 1 den net YEYEYEYEYE radost golqma ei SHTEDRI DECA STE vie AXAXXA :D

Що ние бе аз ли я копувам оптиката.......

Аз и останалите от съпорта я слагаме

неможем ние да я купим..... 

Posted by JunGLe^_- at November 20. 2007

dei taz opitaka e daite mi q .. AAX :D ei sq q slagam ... :] ofliufcheta :PpPp AXXA :D ZAIO oprai neta e ;[[ pisna mi da go gledam tak1f baven tyjno mi stava za nego ;[ ve4e daje i prez ve4erta ne sa opravq . Predi k1m 00:00 1 sa opravqshe e ve4e nqma e XAXA sajalqvam go neta ;[

Posted by JunGLe^_- at November 20. 2007

ibahti az zako kyf chep gi davam tez 15 leva samo sa nervq axXA vchera v dyjda kat nqqshe net sa nervih ZASHTO NQMA ! a sega kato ima sa nervq ZASHTO DODI IZOBSHTO ... mnoo e zle shefche povqrvai .... ne se trae

Posted by sadface at November 20. 2007

axXAXAXAX golqm sad ti e we axAXAX mnooooooooooooooooooo SAD anetendiskomfort polu4ih neznam :(

Posted by CoRnI at November 20. 2007

хахахахахахахахахахаххахахахахахахахахахаххахахахахахахах

аххахахахахахахаххахахахахахахахахахахахахахахахахахах
хахахахаххахахахаххахахахахаххахахаххахахахахаххахахах

.................

Posted by together at November 20. 2007
Ми ко да кажа, vladislavovo.com

Posted by sadface at November 20. 2007

ko da e zle XAAXAX az za 15 lewa polu4awam dostup do irc local + skype xaaxax mislq che sam na kiriq :D a zabraih i dostup do foruite na vladislavovo.COM :)):):)

Posted by creative at November 20. 2007
nqma smisyl da powtarqm ackata istina e TUKA VLADISLAVOVO . COM  ( ROX )

Posted by sadface at November 22. 2007

tiiii pak kak moja da kajesh adskata istina :(

Posted by n0maD at November 27. 2007

Posted by n0maD at November 27. 2007

Така като гледам много скоро в тази мрежа няма да останат потребители просто, защото това което получаваме срещу парите си е едно НИЩО. И колкото и да не ми се искаше да задавам този въпрос, защото знам отговора, все пак - Има ли наистина надежда скоро да се оправи това, това което продължава вече толкова време и което търпим толкова дълго ??????

Posted by together at November 29. 2007
n0maD, това което каза е много на място... целия екип е готов за опъване на оптиката... чакаме само кабела... А този кабел (верно не никак евтин) зависи само от 1 човек!!! Което си зависи от нас, подръжката на мрежата, мисля че е ОК.

Posted by n0maD at November 29. 2007

Ами да вземем да си купим и кабела и да решим проблема, щом само това е нужно. Поне ще сме сигурни, че ще се оправят нещата :)

Posted by together at December 12. 2007
toi kabela e tuka ve4e... :)

Posted by unr3aL at December 13. 2007

Кога ще го опъват?

Posted by ChEfOo at December 13. 2007

За другата нова година трасето ще е пуснато :)

Posted by creative at December 15. 2007

Е До края на годината рзабрах че трябвало да бъде готов ама се чудя дали да вярвам...все пак лека надежда и хубаво време което ще помогне надявам се.

Posted by Стоян Калинов at December 30. 2007

Кабела сложен ли е вече ?