Има ли надежда?
Up to Проблеми
От известно време доста често започнах да си задавам следният въпрос - "Има ли надежда за подобряване на интернета ми?". Забелязъл съм следният проблем - от 12:00 до 00:00 интернет-а става непоносимо бавен. Предполагам, че е от претоварване, но не съм много компетентен по този въпрос. Плащам си 15лв. т.е. 256кбит (32кб/с външен). Тези 32кб/с ги ползвам само от 00:00 до 12:00 реално. Това за мен не е толкува голям проблем, но не всички могат да стоят будни и да си вършат работата или правят кефа през нощта. През останата половина от денонощието използвам под 24кб/с, че даже и под 8кб/с става към 20:00. Мрежата ми е ПЕРФЕКТНА (за което искрено благодаря на тези, които отговарят за нея), но ИНТЕРНЕТ-а много ми куца. Обръщам се към частта от екипа на Vladislavovo.com , която отговаря за Интернета със един простичък въпрос (на който се надявам да получа отговор) : "Ще се оправи ли това скоро?" Темата няма за цел ЗАЯЖДАНЕ с екипа - просто информативно ... Обръщам се към екипа и със следното предложение - да се повишат цените, но поне да знаем, че ползваме това, за което сме си платили!
Ще чакам отговори от екипа.
Мерси за благодарностите към мрежата... А за нета веднага прехвърлям топката към шефа
Зайо действай!
twa ne go li razprawqte ot hmmm godina? ot awgust neshto neta sa SKAPA 3 4 puti pitam zakakwo ediniq put IPtata ne bili dobre kato gi smenite togawa shtql da sa oprawi neta drugiq pyt pak kabela ne bil hubaw aide be aide 4e idwa nowa godina podaryci shte ima
are syporta da okaje malko wliqnie i da naduha zaio da se pogriji za "mrejata si"
Ми то още малко ако изчакаме и ще се опъва оптика на снежец
Доста ще бъде приятно 
Нии сме готови шемата е заичо да задвижи нещата......

Колега нии тас оптика се я опъваме.... 
Надявам се тоя път вече да се задействат нещата 
Да зарадваме хората преди празниците 
axXAXA AXXAxa ibahti podarka cqla godina bez net na nova godina 1 den net YEYEYEYEYE radost golqma ei SHTEDRI DECA STE vie AXAXXA 
Що ние бе аз ли я копувам оптиката.......
Аз и останалите от съпорта я слагаме
неможем ние да я купим.....
dei taz opitaka e daite mi q .. AAX
ei sq q slagam ... :] ofliufcheta
pPp AXXA
ZAIO oprai neta e ;[[ pisna mi da go gledam tak1f baven tyjno mi stava za nego ;[ ve4e daje i prez ve4erta ne sa opravq . Predi k1m 00:00 1 sa opravqshe e ve4e nqma e XAXA sajalqvam go neta ;[
ibahti az zako kyf chep gi davam tez 15 leva samo sa nervq axXA vchera v dyjda kat nqqshe net sa nervih ZASHTO NQMA ! a sega kato ima sa nervq ZASHTO DODI IZOBSHTO ... mnoo e zle shefche povqrvai .... ne se trae
хахахахахахахахахахаххахахахахахахахахахаххахахахахахахах
аххахахахахахахаххахахахахахахахахахахахахахахахахахах
хахахахаххахахахаххахахахахаххахахаххахахахахаххахахах
.................
ko da e zle XAAXAX az za 15 lewa polu4awam dostup do irc local + skype xaaxax mislq che sam na kiriq
a zabraih i dostup do foruite na vladislavovo.COM
)

Така като гледам много скоро в тази мрежа няма да останат потребители просто, защото това което получаваме срещу парите си е едно НИЩО. И колкото и да не ми се искаше да задавам този въпрос, защото знам отговора, все пак - Има ли наистина надежда скоро да се оправи това, това което продължава вече толкова време и което търпим толкова дълго ??????
Ами да вземем да си купим и кабела и да решим проблема, щом само това е нужно. Поне ще сме сигурни, че ще се оправят нещата