Проблеми със връзката.
Up to Проблеми
Така...не знам дали се чете форума изобщо от някой .. даже и за бях забравил че има такъв като цяло , но от скоро започнаха отново проблемите със нет-а около вечерните часове проблеми с връзките например със CS-a някои сървъри вечерта даже не ги виждам че са онлайн все1 са спряни..а пък всъщност хората си влизат ..Надявам се да се напише нещо надеждно или некво оправдание от някой като Зайо и да обясните какво става пак ли ще имаме старите проблеми....
Не знам пак какво стана с нета.Вчера на 26.1.2008 цял ден нямах интернет! След това интернета дойде за два часа (през които постоянно спираше) и след това пак спря.А пък завечер просто да не говорим УЖАС!!! През деня в цс-а (про-лан) имам около 32-40 лаг... вечер става към 300-400 и ме изхвърля... нета вечер е ужасен не че през деня е нещо по добро.Междо другото разбрах от някои хора че има сървър на владиславово.ком... искам да знам така ли е правилно за да се конектна connect cs.vladislavovo.com ? ако е така добре но не става.. пише ми "Adress is banned" а ме баннаха още преди 2-3 години ако може да ми отговорите и да ми махнете бана ип-то ми е 90.154.248.243 . Чакам отговори.Благодаря предварително!!!
Кат прекараха оптиката до центъра ли до къде беше не помня нямаше никви проблеми всичко върви 24/7 нормално ся тука от месец ли колко стана пълен спек от след 19 почва адското шоу и по рано понякога...събота неделя..дано в скоро време се направи нещо по въпроса.........