Personal tools
You are here: Home Форуми Проблеми За проблеми свързани с доставката на интернет

За проблеми свързани с доставката на интернет

Up to Проблеми

За проблеми свързани с доставката на интернет

Posted by together at January 05. 2008
Записване на проблеми свързани с интернета на телефони 052 560 968; 0899 932 851, или в офиса на пазара под 21 блок.
За информация по отстраняването на проблемите свързани с интернета на телефон 0896 768 468.

Re: За проблеми свързани с доставката на интернет

Posted by traqn at September 08. 2009

мн е бавен интернета абв-то ми го зарежда 3 минути... от скоро съм на този интернет и съм супер доволен но от няколко дни незнам какво става...съмнява ме че може да е и от компютъра ми..може ли някой да ми помогне?

Posted by Станислав Янчев at September 10. 2009

Обади се в офиса. Вероятно ти е забила лан картата.

Posted by loshiq at September 17. 2009

otde moga da nameria netlook ?????

Posted by creative at October 22. 2009

от около 19-20часът до 23-24 може да се каже че нямам нет то ти минава мерака да чакаш , през другото време по-добре ама вечерно време пак почнаха тези проблеми от седмица горе-доло ми е така или 2 незнам , но  не е приятно

Posted by creative at November 03. 2009

Продължават проблемите с нета в тия часове.

Posted by Juliqn Kostadinov at November 04. 2009

Да наистина така е ! Нета през деня е добре,доволен съм.Но вечерта от 6,30 - 70 до към 11-12 часа е УЖАС !!!  Става много бавен зарежда ми сайтовете по 5-6 минути !!! ЦС-а яко лаг батка : ) За това през това време съм задължен да си играя нещо Сингъл Плеър на компа щото нета не се трае през това време.... Направете нещо по въпроса де ?

Posted by creative at November 07. 2009

Точно така!

Posted by darkwizart at November 30. 2009

Смятат ли vladislavovo.com да дига скоростите штото кат гледам на Ultranet та нещто бая дигат скоростите  20лв-10мб а 25лв-30мб

Posted by Juliqn Kostadinov at December 01. 2009

Другият проблем който имам е при пускането на нета.Винаги когао го платя "не пускате нета" ...все трябва да се обаждам за да се наредят нещата :( ....