Personal tools
You are here: Home Форуми Проблеми ПОГЛЕДНЕТЕ ТОЯ ФОРУМ ДЕ

ПОГЛЕДНЕТЕ ТОЯ ФОРУМ ДЕ

Up to Проблеми

ПОГЛЕДНЕТЕ ТОЯ ФОРУМ ДЕ

Posted by anxiety at June 20. 2007
ПхХх...Имам няколко проблема с нета.Начи имам нет 24 часа но е страшно бавен зарежда ми една страница за около 5 минути.Скайпа ми прекъсва,но в повечето време е извън лини.Не мога да вляза в локалното, а лага ми е космически в глобалното.Общо взето работата не е на добре.Ае ако някой може да помогне!!!!!! ;)

Re: ПОГЛЕДНЕТЕ ТОЯ ФОРУМ ДЕ

Posted by Станислав Янчев at June 21. 2007

Обади се в офиса на 560968 или 0899932851.

Posted by creative at October 29. 2007
Значи имам проблем със интернет-а . Играя L2(Lineage2) и съответно използвам интернет за да мога да се свържа със сървъра. Когато реша да играя през деня просто правя голяма грешка много лаг насича и като цяло нищо не се разбира и се налага да QUIT . Повечето пъти след 23;30 и по-късно се играе  , но не всеки има възможност да седи до толкова късно...Та ако може да се направи нещо по този въпрос когато съм в IRC няма проблеми но..логна ли се в играта се започват мъките...ако трябва да се вдигне цената на интернета но да получим добра връзка и най-важното тази връзка да е постянно еднаква по всяко време на деня.Надявам се това да бъде прочетено от някои отговарящ за интернет-а и главно да се направи нещо по въпроса.

Posted by creative at October 29. 2007

Забравих да кажа че не се оплаквам само аз около 4/5 човека сме , който не сме доволни.

Posted by gugka at November 10. 2007
Не са само 4-5 човека а цялата мрежа :)

Posted by daniela bukovi4 at November 11. 2007

pri men sa6to vrackata e ujasna mislq 4e napravo se precakah s toq net kogato mi trqbva nikoga ne moga da vlqza v nqkoq stranica.postoqnno zasi4a skaipa mi vinagi e izvan liniq da ne govorim 4e ne moga da otvorq i edna stranica daje

ujas

neznam s koi trq da govorq mai 6te se hodi vav ofisa ina4e nqma da stane

Posted by creative at November 11. 2007
Връзката е най-лоша Делничните дни от 19 до 23;30 + Събота и Неделя кадето всеки си е вкъщи и ползва нет а пък той е малко и кат се разпредели на 400 и става много яко.....общо взето vladislavovo.com неЯк интернет.

Posted by JunGLe^_- at November 20. 2007

da napraim ATENTAT na zaeka vikam az a AXXAXA axxaxa ne e zaio zemi sa malko v race i oprai neta e ... ko e to tui .. pisna mi da nedospivam za da go izpolzvam toz ne ,... ;[

Posted by sadface at November 20. 2007

axax abe SAD ! iskam si netaaaaaaaaaaaaaa

Posted by Monika at January 03. 2008

i moq net e mnogo baven otvarq mi stranica za 5-6 min ako ne i pove4e i na vsi4koto otgore teglq edna pesen za okolo 10 min ne e set ami e normalna pesen / skype mi i toi kyde go ima kyde go nqma nqkakyv pylen uzas e
NQMA LI DA NAPRAVITE NE6TO PO VYPROSA S NETA NAI-NAKRAQ !!!!!!!!!!!! Da bqhme edin dvama razbiran no vseki 3-ti se oplakva !!! Vzemete se v ryce be hora .

Posted by CoRnI at January 23. 2008

Вижда му се края :)

Още малко остана

Posted by juliqnpk at September 10. 2008

neta e mn...baven...skoro mai 6te se otkazvam ot taq rabota...15 lv za ko ?

Posted by Станислав Янчев at September 11. 2008

Обади се в офиса на 560968 или 0899932851 за да ти се регистрира и оправи проблема.

Posted by juliqnpk at September 11. 2008

Ко ще се оправи...това че е бавно как ще се оправи ще кажат "Плати си за повече" пфф.... то да теглиш една игричка 460 kb 40 минути...по голям срам от туи няма!

Posted by juliqnpk at October 27. 2008

Хора незнам какво става с нета...ужасно бавен...и навсякаде ужасно лагва.Преди в цс-а в сървъра про-лан нямах лаг сега имам от 200 нагоре ЛАГ...а пак интернета колко е бавен просто не е истина... :(