Personal tools
You are here: Home Форуми Проблеми Помощ

Помощ

Up to Проблеми

Помощ

Posted by Juliqn Kostadinov at March 09. 2009

Имам няколко въпроса.Имам лаптоп и съм свързал кабела за нета към него.Когато съм вкъщи постоянно през 2-3 минути ми излизат вируси пише "Network service-Local Setting-Internet..." някакви такива.Не мога да играя на нищо,постоянно ме изхвърля.Когато ходя на гости в аспарухово си вземам лаптопа и там се свързвам към рутер чрез Wireless.Вчера бях 2 дена в аспарухово.За тези 2 дена нямаг НИТО 1  ВИРУС ! Когато се прибрах вкъщи свързах кабела за нет към лаптопа и айде пак се почна.Вируси през 2-3 минути.На 99% съм сигорен че това е нещо от интернета тук! Ако може някой да отговори и да ми каже кога ще може някой да дойде да погледне вкъщи защото много се нервя.Благодаря предварително!

Re: Помощ

Posted by Juliqn Kostadinov at March 10. 2009

То май тоя "сайт" никой не го поглежда...звъня и на 2-та телефона никой не дига... пф.... вижда му се края!

Re: Помощ

Posted by Станислав Янчев at March 11. 2009

Виж дали ти е обновена операционната система с последните пачове. Когато си зад рутер си по-защитен от вируси. Пусни си защитната стена и си обнови антивирусната. Постоянно излизат нови вируси и кръпки по операционната система.