Personal tools
You are here: Home Форуми Съдържание на сайта Comments for 'Два пъти по-високи скорости от месец май!'

Comments for 'Два пъти по-високи скорости от месец май!'

Up to Съдържание на сайта

Mnogo e qko

Posted by Борис at May 01. 2007
Bahti kefa ve4e teglq dva p1ti po b1rzo bravo mnogo e dobre

:D

Posted by DaNieL at May 04. 2007
Супер!!! Най-сетне пак ще има майл :D

gadniq net

Posted by gugka at May 11. 2007
Mi to hubavo, ama polovin mesec e hem dva pyti po-baven, hem spira prez 5 minuti. Koga shte stane taq vashta rabota?

tctctc

Posted by CoRnI at May 27. 2007
(sry nqmam phonetic)Ave hora vii hem tai hem tai....4oveka vi dava 2x po-fast net za s16tite pari vii 6tot 1 sedmica tes ot BTC si praiha gavra i ve4e uuu muu.Tes ot vlv.net ko da kajat kat neta im e v rejim
1-2 4asa net posle nqma i pak tai
Radvaite sa na tva koeto imate!!!
I badete malko po-tarpelivi

Che kakvo imame?

Posted by gugka at May 27. 2007
Cql mesec, milichak, neta mi spira prez 5 minuti. Mirckata mi postoqnno pishe laga okolo 100, prez 2 minuti me hvyrlq, igraq igri v neta horata me psuvat shtot kato sme partiq s nqkoi toi se gubi kato mi spre neta, a tova veche se sluchva mn chesto. Ne mi obqsnqvai ko imame nie ko imali drugite, vijdam razlikata ot predi edin mesec i tq opredeleno ne e hubava. Kakvo me interesuva btk i vl-vo.net nito sym sa vyrzala za tqh nito shte se, no i do sq tolkova gaden net cql mesec ne sym imala. Predlagam nqkoi admin da sedne tuka i ne samo da si postva mi i da prochete komentarite i da obqsni neshto shtoto nikade nemoje da vi nameri chovek.

Re: Comments for 'Два пъти по-високи скорости от месец май!'

Posted by CoRnI at June 06. 2007

Ti da si vidqla nqkoi drug da se oplakva 4e neta bil baven.... 6tot az ne s1m vidql...CQL MESEC i nikoi nemoje6 da nameri6.....

Mi neka ti kaja 4e ima telefoni k1m ofisa stacionaren i GSM

seki den ot ponedelnik do s1bota ima 4ovek v ofisa

nqma6 slivi v ustata i vqrvam 4e pr1stite ti ne sa zav1rzani

diga6 telefona zvani6 idvame i gledame k1f e problema.....

Trqq sa otu4ite ot tos navik ama predi 4 dena ama predi 1 sedmica 1 mesec bilo taka Nii ot de da znaem da ne 4etem mislite na horata...A 4akai 4akai polu4avam signal ot 404 blok nqkaf neta mu ne e dobre..............

OBAJDA6 sa i nqma da ima6 problemi 

Posted by gugka at June 08. 2007

Ti pyk si super typ. V netwriter ne vlizash li?  S nqkoi izobshto lafil li si za neta. Ko mi pishesh glupusti tuka, kato pylno dete sa izkaza, slivi li sym imala, tva ko imam si e moq rabota dechko! Ai siktir ot tuka.

Posted by gugka at June 08. 2007

Neta beshe precakan za 10-15 dena. Ot tozi mesec pri men e gore dolu dobre, a i pri drugite mislq che e taka. Krai na temata, s takiva pikliovci deto se obajdat nepodgotveni nqma da stavat dialozi.

Posted by DaNieL at June 08. 2007

Ave brached...ti pochakai malko be. Za kvi navici govorish za kvi 1000 hilqdi marki za kvi interneti za kvi org-ta za kvi btk-a. Ne ta znam ot kolko vreme si kum supporta ama po hubavo zamylchi s tez prosti komentari!!! Mislq ,che horata izobshto ne gi valnuva kolko chasa imat na den org-to ili nqkoi drug dostavchik. Te ne plashtat na tqh tai ,che ne dei vikai koi uuuu vikal i koi muuuuu. Az lichno problem s neta sam nqmal i ne moga da se oplacha ama neka sledvashtite mneniq da sa po kompetentni i da sa ot choveka koito trqbva !!!

Posted by badass at August 10. 2007

според мене тия от съпорта трябва ги вържем за некой кол и да ги шибаме с неколко точилки докато им посинеят гърбовете на мързеливците хехе :)

Posted by alien at August 11. 2007

Posted by alien at August 11. 2007

abe ne znam za vas ama az ot dva dena nishto ne moga da praq v internet zashtoto mi lagva na kato za svetovno i ze da mi pisva 25 lv na mesec a NETA  e skapan  i za kakvonikoi ne dava otgovor ??????????????

Posted by gugka at August 12. 2007

На всички е гаден нета. Никой не ти дава отговор, щото според лапето CoRnI трябв всеки да звъни в офиса. Тей, че утре мисля да им нафлоодим телефона. "Никой не се оплаквал от нета" ХА!!!!!

Posted by Nemesis at August 12. 2007

Нета е супер спекъл тоя месец при мен,знам че не съм единствения затова направете нещо по въпроса.Въобще който трябва май не чете тука.

Posted by anxiety at August 12. 2007
нека аз да ви кажа какво стана като са обадих в офиса.При лаг в цс 5000 и в чата 130 аз звъня и ги питам как ми е нета.И човека дава сериозен отговор:Нета ти е в отлично състояние!!! Така че моля без коментар.От следващия месец владиславово.ком ще получават с 15 лв по малко

Posted by anxiety at August 12. 2007
а и нека нета да продъжава да бъде в "отлично състояние"...

Posted by CoRnI at September 30. 2007

Някои пак да е недоволен от нета

я пак да сподели...........????

Posted by Stefan at October 02. 2007

Аз :) Хаха

Posted by sadface at November 19. 2007

amiiiii kato sa zamislq weche ne si spomnqm znachenieto na dumata NET :| neshto mi sa gubqt mesecite ot mai do sega.Otiwam wednuj ofisa da si plashtam neta i zaio e tam.pitam go zashto neta taka neta onaka tragi4en prosto a toi mi me pogledna i me popita:koga ne ti e dobre neta kym 8 do 12h li? epa zamul4ah si ama treashe da mu otwurna 4e denonoshtno :|

Два пъти по-високи скорости от месец май!

Posted by liubomir georgiev at December 09. 2007
ave kakva po visoka skorost ve pres sabota i nedelq tuka mi zabiva kompa kato lud ne smeq nisto da si pusna zashtoto po4va da misli kato barzo izostavasht pres drugite dni biva gore dolu ama pres nai vajnoto vreme e kaput tozi internet imam averi koito plashtat 35 leva i polzvat 1 mbit i poluvina a tuka traa da dadesh 40 leva za 1 ebati otnoshenieto kam klientite si?kak da sme dovolnii da ne se premesti na drug internet.

Posted by Sk8TriX at April 13. 2008

аз след 12 часа тегя 3 мегабайта за по малко от минута от download.bg :)

Posted by together at May 10. 2008
да ама само дето не мога да си обясня как може, това да му забива компа да зависи от нета ама както и да е... :)

Posted by Stefan at May 12. 2008

Аз все си мисля че компа ако забива от скорост, е защото харда не може да поеме високите скорости :)

Posted by Radko at June 16. 2008

Супер е интернета, няма да се оплаквате!!! ;)

И главните трасета заземени ... какво повече от това искатe? Остана малко опттични точки да пусне бате заио и мрежата ще грейне като слънце. ;)